PËRSHKRIMI

Alie detyron Raven të dalë nga ana e errët , ndërsa zemërimi i Jasper vazhdon të rritet. Ndërkohë Oktavia përballet me vendin e saj dhe Monty është i detyruar të marrë një vendim.

Shiko Shkarko

Vidto

UptoBox

Vid.ag

UpFile

Netu

Filecloud