The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 1

11.90K Views0 Comments

Rik dhe grupi i tij gjunjëzohen të pafuqishëm para Negan dhe Shpëtimtarëve. Ajo që Negan do u bëjë, do i përndjekë përgjithmonë të mbijetuarit. IMDb: 9.3 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBo...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 10 (I FUNDIT)

9.89K Views0 Comments

Ka ardhur dita e gjyqit të Sersit dhe Loras Tajrellit. Denerisi përgaditet që të niset për në Uesteros. Davosi konfronton Melisandren. Semi dhe Gilli arrin në Citadel. Breni zbulon një sekret të madh. IMDb: 10 TRAILERI...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 9

6.30K Views0 Comments

Teksa Starkët përgaditen për luftë, Davosi gjen diçka të rëndësishme. Remsi luan një lojë. Denerisit përballet me një vendim. IMDb: 10 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomeg...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 8

4.36K Views0 Comments

Briena arrinë në Riverun. Arja kërkon strehë. Xhejmi flet me Edmur Tallin. Sersi sfidon Fenë dhe Harabelin e Lart. Sendor Kligejn kërkon hakmarrje. Tirioni bën një gabim të madh. IMDb: 8.2 TRAILERI: YOUTUBE Shik...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 7

4.99K Views3 Comments

Xhoni dhe Sansa mbledhin ushtarë. Xhejmi arrin në Riverun. Olena Tajrell planifikon që të largohet nga Tokat e Mbretit. Thioni dhe Jara planifikojnë një destinacion të ri. Arja bën plan që të largohet nga Bravosi. IMDb:...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 6

5.07K Views4 Comments

Bran dhe Mera gjejnë një aleat të ri. Xhilli takon familjen e Semit. Aria bën një zgjedhje të vështirë. Lanisterët dhe Tajrellët marshojnë kundër High Sparrow. IMDb: 8.3 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko V...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 5

5.65K Views0 Comments

Sansa dhe Xhon bëjnë plane. Arias është dhënë një tjetër shans për të provuar veten. Xhorahut rrëfen sekretin e një Dineris. Tirion takohet me Priftëreshën e Kuqe. Jara gjen sundimin e saj të vënë në provë. Bran zbulon o...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 4

5.71K Views0 Comments

Tirioni arrin një marrëveshje. Xhorah dhe Dario përfundojnë me sukses një detyrë të vështirë. Xhejmi dhe Sersi mundohen që të përmirësojnë gjendjen e tyre në Uesteros. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko ...

Faqe 6 nga 22« Fillimi...45678...20...E fundit »