The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 8

7.56K Views2 Comments

Gjërat dalin jashtë kontrollit teksa Negan viziton papritur Aleksandrian. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpFile Netu Filecloud ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 7

7.11K Views0 Comments

Një pamje më e thellë e Sanctuary-t dhe botës së Neganit dhe të Shpëtimtarëve; pjestarët e Alexandrias kërkojnë për furnizime. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videom...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 6

6.31K Views0 Comments

Larg nga tragjedia e shkaktuar nga Negan, Tara dhe Heath hasin vështirësi teksa zbulojnë një grup të ri misterioz. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpF...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 5

8.85K Views0 Comments

Maggie dhe Sasha rikuperohen në Hilltop. Carl dhe Enid shkojnë drejt këtij komuniteti, ndërsa Simon dhe Shpëtimtarët bëjnë një vizitë. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 4

7.28K Views0 Comments

Në Alexandria, Rick dhe njerëzit e tij kujtojnë humbjet që kanë pësuar, por ndërprehen nga një vizitë e papritur e Negan. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 3

6.66K Views0 Comments

Negan merr Daryl te Sanctuary, shtëpia e Saviours. Ndërkohë, Dwight dërgohet në një mision për të kthyer një të arratisur nga grupi i tij. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 2

9.25K Views0 Comments

Carol dhe Morgan shkojnë te Mbretëria. Atje takojnë Ezekiel, një udhëheqës misterioz i cili ka një sekret të madh. IMDb: 8.1 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpF...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 1

11.61K Views0 Comments

Rik dhe grupi i tij gjunjëzohen të pafuqishëm para Negan dhe Shpëtimtarëve. Ajo që Negan do u bëjë, do i përndjekë përgjithmonë të mbijetuarit. IMDb: 9.3 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBo...

Faqe 5 nga 21« Fillimi...34567...1020...E fundit »