The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 10

3.65K Views0 Comments

Rik dhe Shein përpiqen te vendosim çfarë të bëjnë me Randall. Ndërkohë Lori dhe Megi mundohen të ndalojnë Beth që të mos kryejë vetvrasje.   IMDb: 8.3/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 9

4.03K Views0 Comments

Rik, Glen dhe Hershel janë nën zjarr armësh në një qytet aty afër. Shein po bëhet akoma më i keq. Lori ka frikë për familjen e saj.   IMDb: 8.1/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkark...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 8

3.79K Views0 Comments

Pasi vranë Sofian dhe të infektuarit e tjerë, Hershel zhduket dhe Beth bie në shok. Rik dhe Glen dalin për të kërkuar Hershel.   IMDb: 7.9/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkarko Dir...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 7

3.77K Views0 Comments

Glen i tregon të tjerëve që ka të infektuar në kasolle. Tani ata po diskutojnë nëse duhet t’i mbajnë apo jo.   IMDb: 8.7/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkarko Direkt 1 Put...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 6

3.77K Views0 Comments

Tani që Glen e di që ka të infektuar në kasolle Maggie i lutet që ai mos t’ia thotë askujt. Hershel beson se të infektuarit që mban në kasolle janë thjesht të sëmurë dhe një ditë do shërohen. IMDb: 7.6/10 Shiko...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 5

3.28K Views0 Comments

Teksa po mundohen të gjejnë Sophia-n, Daryl plagoset dhe mbetet në mes të pyllit dhe fillon të shohë vegime të Merle. Ndërsa Lori sapo ka zbuluar që është shtatëzënë dhe nuk di se si t’ia thotë Ricku-t. IMDb: 7.8/10 ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 4

3.52K Views0 Comments

Gjendja e Carl po përmirësohet tashmë. Ndërsa të tjerët mundohen të gjejnë Sophia-n.   IMDb: 7.4/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkarko Direkt 1 PutLocker Shkarko Dire...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 3

3.35K Views0 Comments

Shane dhe Otis përpiqen t’u shpëtojnë të infektuarëve teksa kthehen në shtëpi. Ndërkohë gjendja e Carl po përkeqësohet akoma dhe më shumë.   IMDb: 8.0/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare ...

Faqe 20 nga 21« Fillimi...10...1718192021