The Walking Dead

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 5

3.51K Views0 Comments

Një këndvështrim tjetër mbi jetën e Neganit dhe të Saviors gjatë konfliktit. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu Filecloud ...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 4

2.93K Views0 Comments

Një armë e re shfaqet në arsenalin e Saviorëve e cila ndryshon rrjedhën e ngjarjeve ndërkohë që Rick dhe Deryl vazhdojnë luftën. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estr...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 3

3.29K Views0 Comments

Konflikti me Shpëtuesit çon në pasoja të padëshiruara për Hilltopin, Mbretërinë dhe Aleksandrin. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu ...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 2

3.61K Views0 Comments

Plani që përfshin Alexandrians, Kingdommers dhe Hilltoppers u zbulua. Ndërkohë që Rick vazhdon lufton, përballet me një fytyrë të njohur për të. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoB...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 1

4.26K Views0 Comments

Rick dhe grupi i tij janë bërë së bashku me Kingdom dhe Hilltop për të sulmuar Neganin dhe Saviors. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 16

4.28K Views0 Comments

Grupi i Aleksandrisë fillon udhëtimin. Një anëtar i grupit duhet të marrë një vendim të jashtëzakonshëm. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 15

2.90K Views0 Comments

Një grup Aleksandrianësh nisen në një udhëtim. Një pjesëtar i grupit duhet të marrë një vendim zemërthyes. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Epizodi 14

2.96K Views0 Comments

Ana tjetër Shpëtimtarët shkojnë në Majën e Kodrës papritur, duke i çuditur të gjithë, me plane për të marrë më shumë se furnizime. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Es...

Faqe 1 nga 812345...E fundit »